Yine...yeni...yeniden pilates! HOŞGELDİNİZ!


Uzun bir tatil maratonunun ardından, yeni sezon bu hafta itibariyle tam anlamıyla başlamıştır.
Bu hafta Pilatesport Bağdat caddesi'nde neler oldu?

Okulların açılması ile uzun yıllardır beraber çalıştığımız üyelerimiz, yavaş yavaş Pilatesport'un yolunu tutmaya başladı.

Açılış günümüzden bu zamana, bizimle beraber egzersiz programına devam eden, Şebnem Vakar tatillerini bitirerek aramızdaki yerini aldı.Tatildeki zamanının yüzerek geçirmesi,bu dönem ki egzersiz programını şekillendirirken, bizlere oldukça yardımcı oldu. Yaz tatilini spordan uzak geçirmediği için kendisini tebrik ediyoruz.Neşesi ve enerjisi hiç eksilmesin.

Zara mağaza müdürlerinden Cihan Bey aramıza katıldı. Aletli pilates ilk defa yaptığı bir egzersiz metodu olmasına rağmen oldukça başarılı başladık.  Kendisine hoşgeldin diyoruz.

Türk telekom çalışanlarından Leman Öztürk aramıza katıldı. Yaptığımız program ile sırt ağrılarından kısa zamanda kurtulmasını temenni ediyoruz. Uzun zamandır bizimle birlikte olan, Nilay Altan tatil döneminden sonra yine aramızda:)

İlkim Beril,zorlu çalışma programına rağmen, spora gönül verenlerden. Pilatesport'a hoşgeldiniz.

Yaz-kış,kar-yağmur demeden pilatese ve spora gönül vermiş Serra Keçeli, Burde Ciba, Belma Eren, Nesrin Diler, Aşida İzic, Eda Özoğul, Güldağ Eleşi, Asude Atılgan, Özlem Kılıç, Özlem Kurt, Ozan Vakar, Murat Şapoğlu, Murat Saray, Ozan Kılıç, Tolga Acar, Yılma Çınar, Semra Durutaş...
ve daha niceleri sizlerle çalışmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyuz.



Bu haftalık bizden bu kadar...Pazartesi görüşmek üzere...

iyi haftasonları,

Sporla kalın:)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yan Yağları (Love handles) Eritme Yolları

Reformer Pilates Zayıflatır mı?

Reformer Pilates Nedir? Ne İşe Yarar? Neden Yapmalısınız?