Barış Arduç günün stresini nasıl atıyor?


Merhaba,

Bugün, son zamanlarda gönüllere taht kuran yeni jönümüz Barış Aduç'un, Hello dergisine verdiği röportajdan alıntı yaparak, günün stresini hatta yılın stresini atma yollarından bahsedeceğiz.

Evet arkadaşlar, hayat zor. Hayatta kalabilmek için çok çalışmak ve çaba harcamak zorundayız. Bu güce her an sahip olabilmek için de, boş zamanlarımızı ruhen ve bedenen hazırlık yaparak geçirebilmek önemli. Şimdiler de en yoğun çalışan meslekler arasına doktorlardan sonra dizi oyuncuları katıldı. Uzun soluklu dizi maratonunu bitirebilmek için, oyuncular boş zamanlarında kendilerine uygun spor dallarına yöneldi.Kimi uzakdoğu sporları ile stres atarken formunu da korudu.
Kimi pilates ve yoga gibi egzersiz metodlarına yöneldi.

Barış Arduç'un da röportajında belirttiği gibi spor hayatının azımsanmayacak bir bölümünü kaplıyor. Yüksek tempolu çalıştığı için sağlığını ve dinamik olmasını spora bağlıyor. Spor yapan pek çok insan gibi, endorfin bağımlısı olmuş. Spor yapmadığında mutsuz oluyor ve bununla baş edemiyor.

Spor form tutmanın yanında terapi etkisi de yapıyor. Böylece bir taş ile iki kuş vurmak; ruhsal ve bedensel sağlığı tek seansta yakalayabilmek mümkün.

Sizler de en kısa zamanda boş zamanlarınızı en iyi şekilde değerlendirmek, ruhu dinlendirirken bedene fayda sağlamak için harekete geçin :)

Sporla Kalın :)








www.pilatesport.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yan Yağları (Love handles) Eritme Yolları

Reformer Pilates Zayıflatır mı?

Reformer Pilates Nedir? Ne İşe Yarar? Neden Yapmalısınız?