Reformer Pilates Zayıflatır mı?


Pilates zayıflatır!

Reformer pilates ile ağrısız kas yoğunluğunuz artar. Kas yoğunluğu arttığında vücut daha çabuk ısınır ve yağ yakımı artar. 45 dakikalık ders süresince çok da zorlanmadığınız bir programda 250-300 kalori yakarsınız. Haftada 2 kez yaptığınızda 600 kalori fazladan yakmış olursunuz. Egzersiz programına başladığınızda dengeniz artacağı için bu yaşam tarzınıza da yansıyacaktır. Beslenmenizi de dengeli hale getirmek için çalıştığınızda, iki ay gibi kısa sürelerde istediğiniz sonuçlara ulaşmak mümkündür.

Zayıflamanın yanında sıkılaşırsınız. Esnek bir omurga ile de sırt,bel ve boyun kısaca eklem ağrılarınızdan kurtulursunuz. Yaş ilerledikçe başlayan kemik ağrılarının sebebi yeterli kas yoğunluğuna sahip olmamaktan ileri gelmektedir. Zaman içerisinde kaslar ve kemikler erimektedir. Pilates kas ve kemik yoğunluğunu arttıran mucizevi bir egzersiz metodudur.

Reformer pilates 12 itibariyle her yaşta yapılabilmektedir. Başlamak için hiçbir zaman geç değildir. Size en yakın pilates stüdyosunu arayarak uygun gruba bugün kaydınızı yaptırmanızı tavsiye ederiz.

Daha detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.

Sporla kalın:)

0 216 474 6743
www.pilatesport.com



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yan Yağları (Love handles) Eritme Yolları

Reformer Pilates Nedir? Ne İşe Yarar? Neden Yapmalısınız?