Bedenin ömürlük tek aracın!

Beden sağlığına önem ver. Yediğin her lüzumsuz gıdayı bedenine yaptığın bir saldırı olarak düşün.Hareket et. Egzersiz sana kendini iyi hissettirir ve yaşam sevinci aşılar. Egzersizde gösterdiğin disiplin ve azim yaşamının diğer alanlarına yansıyacaktır. Pilates sadece bedenini değil, iş ve özel yaşamını da şekillendirecektir. Pilates beyninin mutluluk hormonları salgılamasına yardımcı olur. Hareket yetinin ölçüsü biyolojik yaşının ölçüsüdür.  Bedenin seninle ömür boyu var olacak tek aracın. Yenisini alamayacağına göre ona çok iyi bak!
 Yiyeceklerin duyguların üzerindeki etkisini biliyor musun?

Her besinin kendi kalitesini uygun enerjisi var. Besleyici değeri düşük, yağ ve şeker oranı yüksek besinler yersen enerjin düşer ve olumsuz duygular içine girersin. Zararlı gıdalar bedeni olumsuz etkiler ve olumsuz duygular içinde daha fazla zararlı gıda tüketirsin. Bu bir kısır döngü. Torağın altında yetişen besinler enerjini yavaşlatır. Toprağın üstünde yetişenler enerjini yükseltir.
Güneşle doğrudan temas edenler bize enerji verir. Kırmızı eti daha çok tüketenler daha hırçın oluyor.

Düşünün ki bir yarış arabasına düşük kalite benzin koyuyorsunuz ve yüksek performans bekliyorsunuz. Bedenine ne tür benzin koyduğunun performans üzerinde etkisi çok büyük.
Bedenin seninle ömür boyu var olacak tek aracın. Yenisini alamayacağına göre ona çok iyi bak!


Sporla kalın:)

www.pilatesport.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yan Yağları (Love handles) Eritme Yolları

Reformer Pilates Zayıflatır mı?

Reformer Pilates Nedir? Ne İşe Yarar? Neden Yapmalısınız?